Graduering til gult bælte.


Fanø Judos seniorkvindehold kunne den 28. august og den 30. november 2022 afholde en længe ventet graduering. De bestod alle med Bravur. Tillykke til Ana, Inge, Margrethe, Pia, Lena, Gry og Rikke med deres graduering til 5. kyu.

Sommerlejr 2022Fanø sommerlejr 2022 - 5 dage i Judoens tegn i dagene 1. til 5. august 2022.


En dejlig uge med 5 gode dage i Judoens ånd er vel overstået, og blev afsluttet med graduering. 12 af klubbens medlemmer deltog og alle blev enten gradueret til bælte eller snipper. 20 timers træning kun afbrudt af forplejning og en enkelt tur ud af dojoen til den udendørs feltbanen, som Fanø Gymnastikforening (og Judo) er primus-motor på opførelsen af.


Alle deltager fik også en særlig Sommerlejr 2022-Tshirt .


Kæmpe Tak til vores sponsorer Flexbyg og Fanø Kranservice.


Tak til Cira, Brian og Michelle som bistod med alt det praktiske med forplejningen og til dem som ikke kunne holde sig tilbage med at bage.


Tak for lån af ungerne.


Tillykke til Baldvin, Omid og Otto med deres gule bælte. Alexander med sin 3. røde snip. Katrine med sine 2 snipper på sit gule bælte. Siv og Nupalda med deres orange bælte. Janpari og Emma med deres 2. snippe på deres orange bælte.  Thomas Bo og Tobias Bo med deres 1. snippe på deres grønne bælte. 


Kom Glad - Cheftræneren


Sponsorat fra AXONprofil


AXONprofil sponsorerede marts 2022 hele 3 beachfalg til Fanø Judo.


Flagene var med Fanø judos logo og med store bogstaver JUDO. De kan bruges i forbindelse med klubbens arrangementer, deltagelse i Stafet for Livet, Sommerlejr, Arrangementer f. eks på stranden, og ved arrangementer i Dojo. Fanø Judo er dybt taknemlig for AXON sponsorat.


www.axonprofil.dk er leveringsdygtig i alle former for reklameartikler såsom kuglepenne, tasker, tøj, kontor, slik, krus, Accessories, sundhed, Messe, ting til hjem og husholdning, fritid, Leg og spil , elektornik, værktøj og gaver.Kæmpe tak til www.axonprofil.dk for sponsoratet.Kvindernes Kampdag 8. marts 2022.


Tirsdag den 8. marts 2022 afholdte Fanø Judos Kvindehold et kvinde arrangement og fejring af Kvindernes Kampdag, hvor piger og kvinder var velkommen til at deltage i træningen. Tilbuddet var også gældende for ikke medlemmer. Der var udover klubbens egen kvindelige medlemmer 2 voksne kvinder som mødte og som gav tilsagn om, at de ville starte op på kvindeholder 16+.


Arrangementet blev afsluttet med hygge og noget god til ganen. Dette var sponsoret af Fanø Kranservice.


De nye beachflag var opstillet udenfor dojoen som en guideline til Dojoen.
Kæmpe gradueringssøndag  6. marts 2022.


Søndag den 6. Marts var kæmpe gradueringssøndag hos Fanø Judo, hvor klubbens gradueringsberettiget Carlos Florez fik sin sag for og fik gradueret 16 af vores medlemmer. Der var stor ros og der blev uddelt bælter og snipper, samt diplomer til de deltagende judokaer.


Baldvin og Alexander fik deres første røde snipper. De fik endnu hele to snipper hver.

Siv Bendixen fik 3 snipper på sit gule bælte og Nupalda Alo fik 2 snipper på sit gule bælte.


Thomas Møller Lorentzen og Frej fik begge gult bælte.


Nova Sjørlund Elgaard, Janpari Alo og Ida Maria Holm fik orange-bælte og Emma fik sin første røde snip på sit orange-bælte.


Thomas Bo Helle Kristensen, Tobias Bo Helle Kristensen og Gustav Høy Thomsen fik grønt bælte.


Hjælpetræner Magnus Bjørnfort,  Marius Hvidberg og hjælpetræner Benjamin Thinnesen fik deres blå bælte efter de udover deres omfattende pensum også viste den første serie af nage No Kata (en 1/3 af den adgangsgivende Kata til det sorte bælte).


Kæmpe tillykke med deres snipper og bælter.Fanø Judo på medajle-jagt i Fredericia Fanø Judo deltog i 1. runde af Jysk Judo Cup i Fredericia lørdag den 5. marts.


Der var 6 junior og en seniorkæmper afsted. Den yngste Nupalda deltog under 10 i gulvkamp, hvor hun vandt to ud af hendes 3 kampe, mens hendes hendes 3 modstander slog hinanden indbrydes. Nupalda kunne derfor bryste sig med en podieplads på den øverste skammel og med en guldmedalje om halsen.


Emma der deltog i almindelig stående kamp bryste sig med en sølvmedalje. Janpari kunne i sin pulje også under 12 år bryste sig med en bronzemedalje.


Thomas Bo Helle Kristensen og Thomas Møller Lorentzen stillede op i samme vægtklasse også under 12 år, og indbrydes havde de en jævnbyrdig kamp, hvor Thomas Bo med sin større judo erfaring fik kastet Thoms M. L til ippon. De fik begge sæt den sidste modsatte på plads, idet de begge kastede ham til ippon.


Tobais Bo Helle Kristensen deltog med sine 13-år i meget mere åben klasse og han mødte 2 modstandere næsten var dobbelt så gammel som ham selv. Tobais tabte begge sine kampe, men dette var ikke uden modstand, og Tobais var centimeter fra at få indsat en ippon på en af modstander.


Senior-kæmper Asaad Alo deltog i en masterclasse over 30 år, og Asaad vandt begge sine kampe. Den første kamp havde Asaad allerede afgjort på 8 sekunder og den næste afgjorde han på 45 sekunder. Asaad fik guld.


Klubbens Carlos Florenz var også med til stævnet, og han kunne debutere som aspirerende kampdommer, og fik ved stævnet æren i at dømme en række kampe, hvor Fanø Judo selvfølgelig ikke var kæmpende.Graduering til blåt bælte.


Fanø Judos seniorherrehold kunne lørdag den 5. februar 2022 afholde en længe ventet graduering. Da der desværre var flere afbud pga. den meget dominerende Coronasmitte på Fanø og blandt vores judo-udøvere var der kun en som gik op til graduering. Vores juniortræner Mikkel Jørgense havde  nemlig kunne holde sig fri for smittet og fastholde sin pensumstræning til blåt bælte.


Mikkel Jørgensen viste udover sit pensum til blåt bælte også en nage-no-kata med de 3 første kast svarende til Te-Wasa. Mikkel benyttede hjælpetræner Lars Jakobsen som sin Uke. 


Mikkel bestod og kan ny bryste sig med 2. kyu - blåt bælte.


Tillykke til Mikkel med sin graduering.
Foto 1: gradueringsberettiget Carlos, Mikkel og Cheftræner Chris

Foto 2: Mikkel og uke Lars
Graduering til blåt bælte.


Fanø Judos seniorherrehold kunne lørdag den 5. februar 2022 afholde en længe ventet graduering. Da der desværre var flere afbud pga. den meget dominerende Coronasmitte på Fanø og blandt vores judo-udøvere var der kun en som gik op til graduering. Vores juniortræner Mikkel Jørgense havde  nemlig kunne holde sig fri for smittet og fastholde sin pensumstræning til blåt bælte.


Mikkel Jørgensen viste udover sit pensum til blåt bælte også en nage-no-kata med de 3 første kast svarende til Te-Wasa. Mikkel benyttede hjælpetræner Lars Jakobsen som sin Uke. 


Mikkel bestod og kan ny bryste sig med 2. kyu - blåt bælte.


Tillykke til Mikkel med sin graduering.
Foto 1: gradueringsberettiget Carlos, Mikkel og Cheftræner Chris

Foto 2: Mikkel og uke Lars
Danmarksmesterskab 27. november 2021 i Horsens.


Der blev i år afholdt DM i Judo, og det blev afholdt med ca. 400 deltager og blev arrangeret i Horsens.


Fanø Judo havde 6 junior og en senior med, og vi kunne efter en dejlig lang dag bryste os med at have fået 3 mesterskaber med os hjem til Fanø.


Thomas Bo Helle Kristensen vandt guld i puljen u/12 i - 60 kg.


Tobias Bo Helle Kristensen vandt guld i puljen u/15 i - 90 kg.


Janpari Alo vandt guldt i puljen u/12 i - 48 kg (B-puljen).


Emma Bo Helle Kristensen blev nr. 3. i puljen u/12 i - 35 B-puljen.


Nova Elgaard blev nr. 2 i puljen u/15 i - 52 kg B-puljen.


Nupalda blev nr. 2 i puljen u/12 i - 30 kg B-puljen.


Asaad Alo blev nr. 3 - bronze i Veteran - 81 kg.


Alle kæmpede bravt - igen en stolt cheftræner.


Ungdomsstævne og pokalturnering lørdag den 13. november 2021


Ungdomsturnering i Fredericia Judoklub havde ca 85 kæmpere tilmeldt. Fanø Judo havde 5 juniorkæmpere, som deltog for første gang i et ungdomsturningsstævne. Der udover deltog Asaad Alo også i pokalturneringen.

10-årige Emma fik en velfortjent bronze-medalje, og hun kunne bryste sig med den hurtigste vundne kamp til Ippon på blot 10 sekunder.

10-årige Janpari fik sølv og vandt 2 ud af sine 3 kampe. Janparis hurtigste kamp var på 20 sekunder med et kast til wazari og efter følgende holdegreb i 10 sekunder ud af de 20 sekunder kampen tog.

7-årige Nulpalda vandt en ud af sine 4 kampe i forlænget tid på næsten 5 minutter effektiv kamp.

11-årige Thomas Bo og 12-årige Nova måtte deltage i en blandet gruppe med konkurrenter op til 15 år. De kæmpede bravt, og de glæder sig til at kunne deltage i DM i deres egen aldersgruppe og vægtklasse.

Asaad vandt 3 ud af sine 5 kampe og fik dermed en 2. plads.


Tillykke til jeg alle og godt kæmpet - fra den stolte cheftræner


Sponsorat fra NORLYS


Fanø fik i september 2021 tildelt 20.000 kr. fra NORLYS Vækstpulje.  Pengene var søgt til indkøb af måtter til klubbens Dojo. Der blev for pengen indkøbt 5 nedfaldsmåtter i 2 forskellige størrelser. Måtter bruges til nubegynderne og til når der skal indøves helt nye kast. Måtter bliver også brugt til nogel alternative holdkonkurrencer. Vi fik vores nye måtter på Judoens Dag den 28. oktober. En rigtig god fødselsdagsgave.


Kæmpe tak til NORLYS for sponsoratet.
JUDOENs DAG og Snippegraduering d. 28. oktober 2021


Torsdag den 28. oktober 2021 afholdte vi traditionelt Judoens dag.  Der blev afholdte gråsnippegraduering af Baldvin og Alexander bladt de yngste. Hos de store  blev Thomas Møller og Frej Brink gradueret med gråsnippe og deres første røde snippe.


Tilykke til Baldvin, Alexander, Thomas og Frej. Der var kage og sodavang efter træningen. og vi fik indviget vores nye måtter, som NORLYS havde sponsoreret.

Stafet for livet - 26. august 2021.


Vi kæmpede mod kræften ved at deltage i Stafet for livet arrangementet på Eventspladsen ved lystbådehavnen i Nordby.

Vi anlagede en dojo og kæmpede, kastede og laver gulvkamp

de 6 timer arrangementet foregik fra kl. 16 til kl. 22.


Sæsonafslutning og klubmesterskaber 2021.


Så blev der sat punktum på sæson 2020-2021, som trods Coronanedlukning alligevel har kunne stå på 91 træninger i forbindelse med alm. træningsdage, arrangementer eller sommerlejr. Vi kunne derfor med god samvittighed afholde klubmesterskaber, hvor Nupalda, Janpari, Andrea, Thomas og Marius blev klubmester. Der blev afholdt ialt 26 kampe og alle kæmpe over alt forventning. Godt kæmpet alle sammen.


Der blev udover uddeling af medaljer, klubmesterpokaler også igen i år uddelt vandrepokaler til talent piger og dreng, samt en figther pokal.

Andrea blev årest pige talent og Thomas blev årets drenge talent, og figther pokalen gik til Althea. De fik alle udleveret en vandrepokal.

Flittighedspokalerne gik til Althea u/9, Emma og Thomas u/12, og Tobias u/15. Althea havde deltaget i 66 træninger og de 3 søskne Emma, Thomas og Tobias havde været til samlige 91 træninger. De fik alle udleveret vandrepokalen.


Tak for støtten fra alle de fremmødte forældre og bedste forældre, og til Jonathan, som valgte, at holde sin 12 års fødselsdag i Dojoen med medbragt kage og sodavand.


Inden klubmesterskabet blev Samir gradueret til gult bælte - tillykke til Samir.


Tak for 2020-2021 sæsonen.


Kom Glad

Årets klub 2021

Fanø Judo er af Judo Danmark blevet udnævnt til Årets Judo Klub 2021 i DK.


I forbindelse med at Fanø Judo deltog i Fredericia Beach turnament fik Fanø Judo af Judo Danmark udleveret en pokal for Årets Klub i Dk.


Judo Danmarks formand Søren Studsgaard oplyste, at forskellen på klubber, der udvikler sig, og klubber som udvikler sig knapt så meget, er de helt lokale ildsjæle. Det har intet med beliggenheden at gøre. Om en klub ligger i en stor by eller i vandkants-Danmarker ikke det afgørende. Rette mennesker på rette sted gør forskellen.


Derfor var det nemt for bestyrelsen at vælge Fanø blandt de indstillede klubber. Jeres resultater taler for sig selv - og jeres engagement er inspirerende. Højt aktivitietsniveau og ganske mange medlemmer i en lidt tyndere befolket del af Danmark er flot! Derfor var Fanø Judo det helt rigtige valg. Stort tillykke og god vind med den videre udvikling!


Sponsorater til indkøb af nye måtter.

 

Fanø Judo har opnået, at få sponsoreret 190 kvm. helt nye gulvmåtter til deres ”Dojo” (det hedder det sted, hvor man træner Judo) beliggende på Vangled 32 i Nordby på Fanø.

 

Måtterne er efter ansøgning blevet sponsoreret af DFI/DGI, Nordea Fonden, Nybolig på Fanø, Fanø Brugsforening og Danibo Sommerhusudlejning på Fanø.

 

DIF/DGI - Dansk Idrætsforbund deler hvert år ca. 44 millioner kroner ud til projekter i foreningslivet, og heraf har Fanø Gymnastik og Idrætsforening ansøgt om 20.000 kr. som blev bevilliget. 

 

Nordea Fonden støtter det gode liv. Hvert år uddeler de ca. 500 mio. kr. til projekter, som fremmer det gode liv indenfor sundhed, motion, natur og kultur samt indenfor de to tværgående indsatser ”Flere børn der blomstrer” og ”Flere ud i det fri”. Projekter der kan være til gavn og glæde for mennesker over hele landet. Fanø Gymnastik og idrætsforening ansøgte om 20.000 kr. som Nordea Fonden bevilligede.

 

Nybolig på Fanø ved Kristin Martinsen har ligeledes støttet indkøb af måtter til dojoen, og har bevilliget 16.900 kr. i støtte til indkøb af måtter. (se foto).

 

Fanø Brugsforenings bestyrelse, der to gange årligt uddeler støtte til Fanø´s foreninger gav efter ansøgning også 10.000 kr.  til indkøb af måtterne. Uddeler Bent Kruse Madsen kom forbi dojoen, hvor han under overværelse af klubbens juniorer tildelte sponsoratet. (se foto)

 

Danibo - Sommerhusudlejning ved Lene og Hanne Thyssen har støttet med 3.000 kr. til indkøbet af måtterne.

 

Fanø Judo har derfor med et 100 % sponsorat kunne indkøbe 190 kvm. måtter til dojoen. Fanø Gymnastik og idrætsforeningen ved bestyrelse og judomedlemmer takker for den helt enorme opbakning til foreningen. De allerede anlagte judomåtter giver medlemmerne en god og tryg platform, hvorpå de kan udføre deres judotræning.

 

Af hjertet tak til DIF/DGI, Nordea-Fonden, Nybolig Fanø, Fanø Brugsforening og Danibo for deres støtte til Fanø Judo og en stor tak til Judo Danmark for deres ny udnævnelse af Fanø Judo som Årets Judo Klub i DK.


Måtter blev taget i brug til vores graduering d. 4 juni 2021.

 Pokal fejring og  gradueringsdag 2. juli 2021

13 junior kæmper deltog i graduering fredag den 2. juli 2021


Så fik vi i dag fejret vores pokal for Årets Klub, og det skete med ekstra træning, graduering, pølser, sodavand og kage, samt hyggelig samvær.


Tak for en hyggelig eftermiddag og tillykke til Katrine med hendes gule bælte. Emma, Lars Emil og Mads Ejving med deres orange bælte.


Althea, Ida Maria, Janpari, Kashmir, Nova, Nupalda, Sigurt med deres 1. snippe på deres gule bælte, og Thomas og Tobias med deres 1. røde snip på deres orange bælte.Kæmpe gradueringsdag 4. juni 2021

24 junior kæmper deltog i graduering fredag den 4. juni 2021


Tillykke med den 2. røde snip til Katrine, og den 3. røde snip til Albert.


Tillykke med det gule bælte til Althea, Andrea, Bruno, Ida Maria, Janpari, Isabella, Kashmir, Nova, Nupalda, Sigurt, Siv, Theodor, Viktor.


Tilykke til Mads Ejvin med sit 1. røde snip på sit gule bælte, og Emma og Nohr med deres 2. røde snip på deres gule bælte.


Tillykke med det orange bælte til Mynte, Thomas og Tobias.


Tilykke med det grønne bælte til Benjamin og Marius.En rigtig Fanø graduering- udendørs

Vores træner Lars Martin Jakobsen var lørdag den 8. maj 2021 oppe til graduering til grønt bælte i 8 grader og solskin.

Lars bestod med bravur og gradueringsberettiget Juan Carlos Florez kunne efter bestået graduering iklæde Lars sit nye bælte.

Tillykke med bæltet Lars.


NY SPONSORAT FRA FANØ SPAREKASSE

Mandag den 26. april 2021 kom Sparekassedirektøren Henning Balle fra Fanø Sparekasse forbi træningen i dojoen på Vangled, og med sig havde han 10.000 kr. til klubbens drift, eller snarere et godt startskud til indkøb af nye måtter til dojoen.

Fanø Sparekasse og SparInvest skal have tak for jeres tillid og anerkendelse til vores unge Judo afdeling. Af hjertet Tak.

På fotoerne kan man se, at Cheftræneren kvitterer for de 10.000 kr. og sammen med Henning Balle hænger messingpladen op. Skriften på messingpladen viser donationen og den er også startskuddet og beviset på vores sponsore og donationer til indkøbet af vores nye måtter.

Indendørstræning for voksne er i gang


Indendørstrænning for de 18-99-årige blev igen tilladt fra den 6. maj 2021. Dog uden kropskontakt.


Der er krav om Corona-pas - så husk at blive testet senest 72 timer før træningen.


Kvindeholdet om onsdagen bliver ligeledes skud i gang  om onsdagen  med opstart den 12. maj 2021

Kvinde Judo - nyt - nyt hold.

intro-møde onsdag den 5. maj

Kvinde Judo starter op efter seneste Coronanedlukning, Kvindeholdet henvender sig til modne kvinder og teenager og evt. mor og teenagerdatter. Kvindeholdet starter op lidt uden for sæson, men målsætningen er at alle skal have mulighed for at kunne blive gradueret i uge 31 -  i fobindelse med klubbens sommerlejrer.  


Kvindeholdet vil starte op den 12. maj 2021 - med gældende coronaregler.


Kvindetræningen er på onsdage fra kl. 17-18. 


Tilmelding til cheftrænderen på chris@judofanoe.dk.


Vinter og Vikinge-graduering.


lørdag den 13. februar 2021


Da Coronanedlukningen for indendørs Idræt ikke var tilladt, men at udendørs idræt på max 5 personer er tilladt blev der i dag foretaget graduering udendørs midt i sneen og ved frostgrader, dog var der klar solskin. Mikkel Jørgensen og Magnus Bjørnholt blev begge gradueret til grønt bælte - 3. kyu. Se foto

Klubmesterskab og sæsonafslutning


manddag den 31. august 2020


Da 2. sæson - sæson 2019-2020 gik på held blev der afholdt klubmesterskaber, og efter 47 kampe kunne der blive uddelt medajler til


u/9 - guld til Emma Bo Helle Kristensen, sølv til Elin Rahbek Nielsen og bronze til Anna Pedersen.

u/9 - guld til Mads Ejvind Jørgensen, sølv til Nohr Aae og bronze til Nohr Sidelmann og Karl Emil Juul Thomsen.

u/12 - guld til Mynte Martinsen og sølv til Isabella Gregersen

u/12 - guld til Tobias Bo Helle Kristensen, sølv til Thomas Bo Helle Kristensen og bronze til Albert Rahbek Nielsen.

u/15 - guld til Magnus Bjørnfort, sølv til Gustav Høy Thomsen og bronze til Marius Hvidberg.


Der blev også uddelt vandrepokaler til de flittigste møder og vores talenter og klubbens figther.


Flittighedspokalerne gik til u/9 Emma Bo Helle Kristensen, til u/12 Thomas Bo Helle Kristensen og til u/15 Magnus Bjørnfort.


Talentpokalerne gik til Mynte Martinsen og Tobias Bo Helle Kristensen.


Årets Figtherpokal gik til Emma Bo Helle Kristensen.

Meddelse d. 27 juli 2020

Judo-mini-sommerlejr, Uge 32 - 202


Fanø Judo afholder i uge 32 en mini sommerlejr, hvor alle medlemmer og ikke medlemmer mellem 6 og 18 år er velkommen til at deltage.


Sommerlejret vil være fra tirsdag til fredag og vil være på ca. 4 timers daglige aktiviteter med udspring i Judo.


Der vil indgå judo indendørs og med udendørs aktiviteter, konkurrencer, samt socialsamvær m. fælles spisning som grill. Der vil også være frugt og vand.


Sommerlejren er gratis at deltage i.


Det hele foregår i dojoen på Vangled 32 i Nordby og udendørs med udgang fra dojoen.

Ugen vil om fredagen blive afsluttet med gradueringer til bælte og snipper for nuværende og evt. nye medlemmer, som er tilmeldt graduering. Der er alm. træning mandag.


Husk tilmelding til graduering (på seddel eller e-mail).

Af logistiske grunde må I meget gerne tilmelde jer til Chris på e-mail; chris@judofanoe.dk.


Ugens program:

Mandag - Alm træningstider

17-18 alle er velkommen fra 6-år til og med 12 år

18-19.30 alle er velkommen fra 13 år og opefter

Tirsdag – onsdag – torsdag:

09.00-10.00 pensumtræning (graduering-fredag)

10.00-14.00 Judo-træning, frokost og sammenvær.

Torsdag er udvidet fra 1400-1800 for de medlemmer/nye medlemmer der skal gradueres fredag


Fredag er for dem som skal gradueres og deres familier.

13.00-14.30 pensumtræning – sidste finpudsning

14.30-15.00 pause med frugt og vand

15.00-16.00 Snippe-graduering m. kage og vand

16.00-17.30 bæltegraduering med kage og vand

Meddelse d. 4 maj 2020

foto9
foto5
foto7
foto4
foto10
foto3
foto2
forto1

Nå vi igen starter op på Judo bliver der formentlig med en meget større opdeling med aldersgrupper.


En opdeling som kommer til at matche det forsøg, som vi i klubben ville have sat i søen inden Coronanedlukningen og påsken, men som pga. forsamlingsforbuddet ikke kom i gang. Forsøget gik ud på, at vi om torsdagen delte de 6-11 årige op på den måde, at de 6-8 årige skulle træne i tiden 17-18, og de 9-11-årige rykker op til de store. Dette sker på grundlag, at de 9-11-årige efterlyste pensum og kamptræning og der er om torsdagen mange ”6-8-årige”. Nu får vi se når tiden kommer. I skal nok få det af vide herpå hjemme siden og på Facebooksiden.

 

Flittighedsbælte skulle også have været iværksat, hvor den eller de som møder mest i et måned ville kunne bære et gråt bælte den efterfølgende måned.

 

Når vi starter rigtig op igen kan Thomas, Emma, Otto, Nova, Isabella, Anna, Andrea og Amalie bære det grå bælte, og sidde længere fremme i rækken, når vi skal hilse.

Kontakt os

Chris: +45 2174 1448

Mail: chris@judofanoe.dk

Følg os